Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ήρθε η ώρα να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση στο TOGG! Στην οθόνη D-Smart GO T10X

  • από
Ήρθε η ώρα να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση στο TOGG!  Στην οθόνη D-Smart GO T10X

Η TOGG, η παγκόσμια μάρκα τεχνολογίας κινητικότητας της Τουρκίας, και η D-Smart GO ένωσαν τις δυνάμεις τους. Περισσότερα από 100 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια έχουν συναντήσει χρήστες του T10X μέσω του Tru.Store, του καταστήματος εφαρμογών της πλατφόρμας ψηφιακής εμπειρίας TOGG του Trumore. Για πρώτη φορά στην Τουρκία, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια στη μεγαλύτερη οθόνη ψυχαγωγίας στην κατηγορία Togg T10X.

Παρακολουθήστε ζωντανή τηλεόραση στο TOGG στην οθόνη D-Smart GO T10X

Προσφέροντας λύσεις έξυπνης διαβίωσης στους χρήστες μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Trumore, η TOGG συνεχίζει την ισχυρή της συνεργασία για μια άνετη και ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία. TOGG, η οποία συνεργάζεται με την κορυφαία πλατφόρμα εκπομπής της Τουρκίας D-Smart GO. Οι πιο δημοφιλείς ταινίες, παγκοσμίου φήμης τηλεοπτικές σειρές, συναρπαστικά αθλητικά γεγονότα, ντοκιμαντέρ, ειδήσεις, φαγητό, παιδιά, μουσική, εθνικά κανάλια και συγκεκριμένα κανάλια D-Smart GO είναι διαθέσιμα στο Tru.Store για επιβάτες T10X. Οι χρήστες του T10X θα μπορούν έτσι να παρακολουθούν εκατοντάδες νέες ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και παιδικό περιεχόμενο κάθε μήνα και να μεταδίδουν ζωντανές μεταδόσεις για έως και 72 ώρες. Οι χρήστες TOGG που ενεργοποιούν το D-Smart GO μέσω της εφαρμογής Trumore θα μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία δωρεάν για 12 μήνες.

Παρακολουθήστε ζωντανή τηλεόραση στο TOGG στην οθόνη D-Smart GO T10X

Η ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΙΝΗΣΗ, Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Στην έξυπνη συσκευή T10X, η οποία δεν θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια ενώ ταξιδεύετε άνετα, οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν το D-Smart GO μόνο όταν είναι σταθμευμένοι. Μετακινώντας τη συσκευή, η οθόνη θα σβήσει και η εκπομπή θα συνεχιστεί στην οθόνη του συνοδηγού.

Έφτασε μια ενημέρωση για τον Togg! Εδώ είναι τα νέα χαρακτηριστικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *