Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οι εταιρείες αυτοκινήτων ξεκίνησαν τις ανοιξιάτικες καμπάνιες τους

  • από
Οι εταιρείες αυτοκινήτων ξεκίνησαν τις ανοιξιάτικες καμπάνιες τους
Οι εταιρείες αυτοκινήτων ξεκίνησαν τις ανοιξιάτικες καμπάνιες τους
επεκτείνω

ΠΗΓΗΜεχμέτ Αλί Κανταρτζί

Η συνολική αγορά αυτοκινήτων και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Τουρκίας αυξήθηκε κατά 25,2% σε ετήσια βάση τον Ιανουάριο-Μάρτιο 2024, φτάνοντας τις 295.519 μονάδες. Ενώ η αγορά αυτοκινήτων και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων αυξήθηκε κατά 5,7% και 9,9% αντίστοιχα τον Μάρτιο του 2024, η αγορά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων μειώθηκε κατά 7,9%. Τους πρώτους 3 μήνες, τα μοντέλα του 2023 και οι εξαιρέσεις SCT αποτελούσαν σημαντικό μέρος των πωλήσεων. Από τον Απρίλιο, τα μοντέλα του 2024 εισήλθαν στην αγορά με αύξηση περίπου 5-7%. Καθώς οι πιστωτικές ευκαιρίες μειώνονται, η δραστηριότητα πωλήσεων αναμένεται να μειωθεί τον Απρίλιο. Εν τω μεταξύ, οι επωνυμίες που εκτελούν τις καμπάνιες αναφέρονται ως εξής:

Διατίθεται υποστήριξη σε μετρητά για το Nissan Qashqai

Υποστήριξη Cashback προσφέρεται για διάφορα επίπεδα εξοπλισμού στην καμπάνια Απριλίου του Nissan Qashqai, του δημιουργού της κατηγορίας C-SUV. Επιλογές αγοράς με μετρητά προσφέρει η καμπάνια Απριλίου των αυτοκινήτων Qashqai e-POWER με τεχνολογία e-POWER, η οποία προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ηλεκτρικής οδήγησης και αυτονομία έως και 1.018 km χωρίς την ανάγκη εξωτερικής φόρτισης. Ισχύει για ήπια υβριδικά μοντέλα Nissan Qashqai ae -POWER Στο πλαίσιο της καμπάνιας, παρέχεται ειδικό προνόμιο αγοράς μετρητών 150.000 TL σε εκδόσεις Designpack και Skypack για αυτόν τον μήνα.

Το DS έχει υποστήριξη swap

Η DS Automobiles, ο εκπρόσωπος της τέχνης του ταξιδιού, προσφέρει αποκλειστικά προνόμια υποστήριξης ανταλλαγής για τον μήνα Απρίλιο. Το DS 7 OPERA BlueHDi, το οποίο έχει μια τέλεια σιλουέτα που θα συναρπάσει τους λάτρεις του αυτοκινήτου με την ξεχωριστή σχεδίασή του με την πρώτη ματιά, και τα plug-in υβριδικά DS 7 OPERA E-TENSE 225, DS 7 OPERA E-TENSE 4×4 300 και DS 7 OPERA Υποστήριξη ανταλλαγής έκδοσης E-TENSE 4×4 360 Απευθύνεται σε όσους αναζητούν εξαιρετική άνεση στην κατηγορία των premium SUV με τα πλεονεκτήματά της. Το μεγάλο σεντάν μοντέλο της DS Automobiles, το plug-in υβριδικό DS 9 E-TENSE, προσελκύει την προσοχή με το προνόμιο της ανταλλάξιμης υποστήριξης για όσους θέλουν μια ξεχωριστή εμφάνιση και καινοτόμο τεχνολογία σε ένα μόνο αυτοκίνητο.

Πιστωτικό πλεονέκτημα από τη Suzuki

Suzuki; Συνεχίζει να προσελκύει την προσοχή με τα προνόμια υποστήριξης πίστωσης και συναλλαγών που προσφέρει για τα μοντέλα Swift Hybrid, S-Cross Hybrid, Vitara Hybrid και Jimny. Ως μέρος των ειδικών ευνοϊκών συνθηκών πώλησης για τον Απρίλιο, η Suzuki προσφέρει δάνειο 200.000 TL με διάρκεια 12 μήνες και επιτόκιο 0,99 τοις εκατό σε όλα τα μοντέλα της. Για χρήστες που θέλουν να αγοράσουν ένα Swift Hybrid και δεν επωφελούνται από ευνοϊκούς όρους πίστωσης, η προτεινόμενη τιμή εκκίνησης για αγορές με μετρητά για περιορισμένο αριθμό μοντέλων του 2023 ορίζεται σε 998 χιλιάδες TL.

Το επιτόκιο στην MG είναι 0,99 τοις εκατό

Ανάμεσα στα μοντέλα βενζίνης MG, που έχουν το προνόμιο της 5ετούς εγγύησης, ξεχωρίζει σε ελκυστική τιμή από 994.000, το βενζινοκίνητο μοντέλο ZS με πλούσια εξοπλισμό, το μεγαλύτερο στην κατηγορία του. TL με υποστήριξη υπερανάληψης, 0,99 τοις εκατό επιτόκιο δανείου και όφελος 40 χιλιάδες TL υποστήριξη υπερανάληψης. Το αξιοσημείωτο μοντέλο της κατηγορίας C-SUV, το μεγαλύτερο στην κατηγορία του, το MG HS, προσφέρεται τον Απρίλιο για 200 χιλιάδες TL με δάνειο 12 μηνών με επιτόκιο 0,99 τοις εκατό και υποστήριξη για αντίθετο λογαριασμό 70 χιλιάδων TL. Επιπλέον, οι πελάτες με εξαίρεση SCT συνεχίζουν να απολαμβάνουν ειδικά προνόμια στο μοντέλο βενζίνης HS.

Μηδενίστηκαν τα επιτόκια στην Peugeot

Η PEUGEOT προσελκύει την προσοχή με τις πιστωτικές επιλογές για τα νέα της μοντέλα SUV 2008, SUV 3008, SUV 5008, νέα 208, 308, 408, νέα 508 και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα. Τα νέα PEUGEOT 2008 και E-2008, που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τα μοντέλα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ευρωπαϊκή και τουρκική κατηγορία B-SUV, προσφέρονται προς πώληση στην τουρκική αγορά με 3 διαφορετικές επιλογές κινητήρων: βενζίνη, ντίζελ και 100% ηλεκτρικό, τιμή 120 χιλιάδες TL. Προσφέρεται με 12μηνη ευνοϊκή περίοδο δανείου με επιτόκιο 0%. Οι μεμονωμένοι πελάτες που θέλουν να κατέχουν το PEUGEOT 408, το οποίο προσελκύει την προσοχή με τους κωδικούς SUV του τμήματος C, την εντυπωσιακή σχεδίαση fastback και την καινοτόμο προσέγγιση από κάθε άποψη, μπορούν να λάβουν δάνειο 12 μηνών με μηδενικό επιτόκιο για 180 χιλιάδες TL σε διακοσμητικά στοιχεία Allure. . ; Μόνο οι νόμιμοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από την ευκαιρία δανείου 12 μηνών με μηδενικό επιτόκιο για 190 χιλιάδες TL σε GT trim.

Υποστήριξη ενδιαφέροντος από τη Citroen

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, το μοντέλο Citroën C3 προσφέρεται προς πώληση έναντι 200.000 TL με διάρκεια 12 μηνών και δυνατότητα δανείου με επιτόκιο 1,99 τοις εκατό. Για το μοντέλο C3 Aircross, μοναδικό μέλος της οικογένειας SUV της Citroën, παρέχεται δάνειο 250.000 TL με διάρκεια 12 μήνες και επιτόκιο 1,99 τοις εκατό. Το Citroën C4 με την αξιοσημείωτη σχεδίασή του και το C4

Υπάρχει επίσης καμπάνια ελαστικών

Η Pirelli προσφέρει στους πελάτες της που θέλουν να ανανεώσουν τα ελαστικά τους την άνοιξη μια πολύ ιδιαίτερη καμπάνια. Στο πλαίσιο της καμπάνιας, οι πελάτες που αγοράζουν 4 θερινά ή για όλες τις σεζόν ελαστικά Pirelli μεταξύ 18 Μαρτίου και 30 Ιουνίου 2024 από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους Pirelli ή 18″ και άνω σημεία πώλησης θα λάβουν μια πρακτική κάρτα Shell αξίας 1.500 TL. ( (με ΦΠΑ) Η Pirelli, που πάντα προσφέρει στους χρήστες της τις πιο συμφέρουσες ευκαιρίες, προσφέρει και 8 άτοκες δόσεις στη νέα της καμπάνια, αποκλειστικά για το Axess.

Χρήση πίστωσης στο Renault Clio

Η σχετική οικονομική προώθηση, που ισχύει κατά τη λήψη δανείου από τη Renault Finance, ισχύει για μεμονωμένους πελάτες (καταναλωτές) για αγορές λιανικής όλων των εκδόσεων του μοντέλου Clio εκτός από την πλήρη υβριδική E-Tech. Σε μια καμπάνια με δάνειο 200.000 TL, διάρκεια 12 μηνών και επιτόκιο 2,99%, η μηνιαία πληρωμή είναι 21.171 TL.

Δυνατότητα συντήρησης από Mercedes

Η Mercedes-Benz Türk παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες 24/7 στην ομάδα προϊόντων φορτηγών της σε όλη την Τουρκία και προσφέρει επίσης στους πελάτες της προνόμια με νέες εκστρατείες συντήρησης φορτηγών με κινητήρες Euro 6 και Euro 5. Μέσω της καμπάνιας προσφέρει ελκυστικές εκπτώσεις σε κινητήρα και επιλογές συντήρησης χρόνου για οχήματα Mercedes-Benz Actros, Arocs και Atego με κινητήρες Euro 6 και έτη μοντέλου μεταξύ 2016-2021.

Ειδική εφαρμογή για Vito και Sprinter

Δάνειο με μηδενικό τόκο από τη Mercedes-Benz Kasko για Vito, Sprinter και μεταχειρισμένα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα. Καμπάνιες αυτοκινήτων Mercedes-Benz Η Mercedes-Benz Financial Services ενημέρωσε τις επιλογές χρηματοδότησης για την αγορά νέου αυτοκινήτου για τον Απρίλιο ώστε να είναι πιο συμφέρουσες. Εάν προτιμάται η ασφάλεια Mercedes-Benz για τα C 200 4MATIC Sedan και C 200 4MATIC All-Terrain, οι επιχειρηματίες πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από μια ειδική προσφορά για τον Απρίλιο με δυνατότητα επιτοκίου 1,89% για δάνειο 350.000 TL με ωριμότητα 6 μηνών. . Επιπλέον, εφαρμόζονται επιτόκια από 3,09% για 350.000 TL για 12 μήνες και 3,59% για δάνεια με διάρκεια 24 μήνες ή έως 36 μήνες.

Εορταστικές προσφορές από την Kia

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η Kia προσφέρει τα μοντέλα της Stonic και Cerato στους χρήστες της με 12μηνη ευκαιρία επιτοκίου 2,49 τοις εκατό για δάνειο 150.000 TL και το μοντέλο Bongo με ευκαιρία επιτοκίου 12 μηνών 1,99 τοις εκατό για δάνειο 200.000 TL. . . Κια επίσης? Στο πλαίσιο των καμπανιών Απριλίου, προσφέρει επίσης ελκυστικές προσφορές στα μοντέλα Niro EV και EV6. Η Kia προσφέρει 12μηνη έκπτωση μηδενικού επιτοκίου για 750.000 TL και 250.000 TL στο μοντέλο EV6, το οποίο κέρδισε το βραβείο του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς για το 2022.

Υποστήριξη 200 χιλιάδων TL από την Dacia

Η σχετική οικονομική προσφορά, η οποία ισχύει κατά τη χρήση δανείου από την Dacia Finance, ισχύει για μεμονωμένους πελάτες (καταναλωτές) για αγορές λιανικής όλων των μοντέλων Dacia εκτός από την Spring. Σε μια καμπάνια με δάνειο 200.000 TL, 12μηνη διάρκεια και επιτόκιο 2,99%, η μηνιαία πληρωμή είναι 21.171 TL. Η χρηματοδότηση των καμπανιών υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις της Dacia Finance.

Οι μέσες εκπομπές CO2 στο Dacia Jogger είναι 129-137 (g/km). Η κατανάλωση καυσίμου κυμαίνεται από 5,7-7,8 (lt/100 km).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *