Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Το νέο Opel Frontera έδειξε το πρόσωπό του

  • από
Το νέο Opel Frontera έδειξε το πρόσωπό του
Το νέο Opel Frontera έδειξε το πρόσωπό του
επεκτείνω

ΠΗΓΗΜεχμέτ Αλί Κανταρτζί

Η νέα Frontera, η οποία θα προσφέρει στους πελάτες της ελευθερία επιλογής χάρη στις πλήρως ηλεκτρικές και αποδοτικές επιλογές υβριδικής ισχύος 48 volt, διαθέτει σταθερή στάση με εντυπωσιακή σιλουέτα, νέο μπροστινό πάνελ Opel Visor με το λογότυπο “Lightning” και φαρδύ σχέδιο φτερού. Το νέο μοντέλο, που διαθέτει ευχάριστο εσωτερικό με διπλή ευρεία οθόνη, εργονομικά μπροστινά καθίσματα και έξυπνες λύσεις αποθήκευσης, φέρνει επίσης πολλές έξυπνες λύσεις, καθώς και μονάδα ασύρματης φόρτισης και πρόσθετες θύρες USB.

Το νέο Opel Frontera έδειξε το πρόσωπό του

Όγκος χώρου αποσκευών 1600 l

Με όγκο αποσκευών έως και 1.600 λίτρα, το νέο Opel Frontera απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα χρηστών, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων οικογενειών, και έχει εξαιρετική λειτουργικότητα χάρη στις ράγες οροφής του. Με τη νέα Frontera, η Opel είναι ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο της να προσφέρει τουλάχιστον ένα ηλεκτρικό μοντέλο σε κάθε κατηγορία οχημάτων. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Opel ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη μακρά και επιτυχημένη ιστορία της. Στο πλαίσιο αυτό, η Opel μοιράστηκε με τον κόσμο τις πρώτες εικόνες του νέου μοντέλου Frontera. Αυτό το όμορφο και ευρύχωρο νέο SUV, ο πρώτος εκπρόσωπος του νέου λογότυπου Lightning της Opel, θα προσφέρεται στους πελάτες με την επιλογή ηλεκτροκινητήρα από την αρχή. Επιπλέον, οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν μια έκδοση του Frontera με υβριδική τεχνολογία 48V.

Υπάρχουν έξυπνες λύσεις

Η περίφημη «υπογραφή φτερού» της Opel λάμπει με τη μοντέρνα εμφάνισή της, η οποία περιλαμβάνει τρία ελαφριά μπλοκ που χωρίζονται από ένθετα στο χρώμα του αμαξώματος. Μια πλάγια όψη αποκαλύπτει μια περίοπτη κολόνα C που χωρίζει οπτικά την ευρύχωρη καμπίνα. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά φτερά ενισχύουν τη σταθερή στάση στο δρόμο και δίνουν στο νέο μοντέλο μια μοντέρνα εμφάνιση. Έξυπνες λύσεις που παρέχουν σύνδεση και ευκολία Η μοντέρνα εμφάνιση και αίσθηση συνεχίζεται στην εσωτερική διακόσμηση, όπου η έξυπνη σχεδίαση συναντά την πρακτικότητα. Οι διακοσμητικές λεπτομέρειες στο ταμπλό και τις πόρτες κάνουν την καμπίνα οπτικά πιο ευρύχωρη. Επιπλέον, το νέο τιμόνι, το οποίο έχει μια τολμηρή και κομψή εμφάνιση, μαζί με το πλήρως ψηφιακό cockpit Pure Panel, ειδικά για την Opel, που προσφέρεται με σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας νέας γενιάς με δύο οθόνες 10 ιντσών, έχει μια εντυπωσιακή δομή.

υβριδική έκδοση

Όπως όλα τα νέα μοντέλα της Opel, η νέα Frontera εντυπωσιάζει όχι μόνο με την τολμηρή και απλή σχεδίασή της, αλλά και με τις επιδόσεις της, όπου η περιβαλλοντική ευθύνη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Εκτός από το πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο, οι πελάτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν εκδόσεις με υβριδική τεχνολογία 48V και εξαιρετικά αποδοτική μονάδα μετάδοσης κίνησης. Όποιο σύστημα μετάδοσης κίνησης προτιμάται στη νέα Frontera, θα προσφέρει στους πελάτες υψηλό επίπεδο οδηγικής απόλαυσης χάρη στην ειδική σχεδίαση του πλαισίου.

Οι μηχανικοί της Opel στο Rüsselsheim έδωσαν μεγάλη προσοχή στη βελτιστοποίηση του ελέγχου του αμαξώματος και στην παροχή οδηγικών χαρακτηριστικών ειδικά για την Opel, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες στους γερμανικούς αυτοκινητοδρόμους. Το νέο Opel Frontera, που θα κυκλοφορήσει στο δρόμο με την καινοτόμο και εντυπωσιακή σχεδίαση, τις έξυπνες και διασκεδαστικές λύσεις, καθώς και ένα ηλεκτρικό ή υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, δείχνει για άλλη μια φορά πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει η γερμανική μάρκα τη ζήτηση της για ηλεκτροκίνηση και πώς ανταποκρίνεται σε αυτούς. ανάγκες πολλών διαφορετικών τύπων πελατών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *